Fysiotherapie in Den Bosch

Breed scala aan diensten om je fitter te maken!

Fysiotherapie op maat

Als we merken dat we minder makkelijk kunnen bewegen, dan pas zijn we bewust van wat het lichaam allemaal moet kunnen. Alledaagse bewegingen als zitten, staan, lopen of bukken zijn dan niet mogelijk of doen pijn. Fysiotherapie helpt je weer bewegen!

Small Group Training

Wij bieden in Den Bosch ook Small Group Training aan, dit is een training vergelijkbaar met bootcamp. Hierbij maken we een combinatie van kracht, coördinatie, stabiliteit, snelheid en uithoudingsvermogen. Doe je een keer mee met een Small Group Training proefles?

Medical taping

Medical taping komt oorspronkelijk uit Japan en is bedacht voor de Japanner Kenzo Kase. Met medical taping kan het gewricht goed blijven bewegen, wat voor een beter herstel zorgt. Het is ook effectief bij hooikoorts. Lees onze medical taping behandeling!

Sportmassage

Sportmassage is gericht op de bloedstimulatie van de spieren. Sportmassage kan helpen bij een blessure of stress, maar kan daarnaast ook de sportprestaties verbeteren of helpen bij herstel. Wil je een sportmassage? Vraag deze direct aan.