Tarieven

Standaardvergoeding
Als je 18 jaar of ouder bent wordt fysiotherapie niet standaard vergoed. De vergoeding is afhankelijk van je aanvullende verzekering. Uitgezonderd zijn bepaalde chronische aandoeningen, hiervoor wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed. Neem contact met ons op om te vragen of je in aanmerking komt voor een chronische machtiging.

Aanvullende verzekering
De behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Je kunt bij de zorgverzekeraar informeren hoeveel behandelingen je vergoedt krijgt, dit scheelt namelijk per aanvullend pakket.  De fysiotherapeut kan dit opvragen.

Aanvullende verzekering kiezen
Er zijn veel verschillende soorten aanvullende pakketten. Het is aan te raden om jaarlijks een keuze te maken. Bekijk de voorwaarden, zoals het aantal behandelingen dat je vergoedt krijgt.

Samenwerking zorgverzekeraars
In de meeste gevallen sturen wij de rekening automatisch naar de zorgverzekeraar. Als je fysiotherapie in je zorgpakket hebt, wordt dit in de meeste gevallen voor 100% vergoed en hoef je bij ons niets te betalen. Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Tarieven 2019
Via de link zijn de tarieven te downloaden. De tarieven zijn afhankelijk van welke zorgverzekeraar je hebt. Dit betekent dat onderstaande tarieven kunnen afwijken van het daadwerkelijke tarief.

Indien je geen aanvullende verzekering hebt, zullen wij het bedrag direct aan je factureren. Ook in dit geval gelden onderstaande tarieven.